Hovedsiden
........................................................-.........
Aktiviteter
.......................................................-..
Galleri
....................................
Infosiden
....................................................
Priser
................................
Program
.................................................
Servering
.........................................................
Tilbakeblikk
........................................................--.........

.................................................................---------------
Webansvarlig
.................................................................--------------

 

© 2006 - Finnafjorden Blues

- Program

Konferansier hele helgen er: Bluesgeneral Geir Hovig.

 

Fredag: Nobody’s Business Blues Band, Krissy Matthews og åpen jam.

»Nobody`s Business Blues Band
har i dag en solid posisjon som et av Vestlandets mest populære og erfarne bluesband. De turnerer rundt i landet med stor suksess.

Saftige trommer, spenstig bass, ektefølt bluesgitar og brusende orgel. Og ikke å forglemme en tysk/engelsk kraftvokalist.

»Krissy Matthews
Han har spilt med britisk blues´ gudfar John Mayall, Bernie Marsden (Whitesnake) og Larry Burton (Albert Collins). Han er bare 13! år gammel, og han er norsk statsborger, har norsk mor, snakker norsk - men bor i Bicester i England.
Kristoffer Matthews er kanskje et av de største bluesgitartalentene plateverden har sett på lang, lang tid. Her hjemme har Amund Maarud, Knut Reiersrud, Notodden Bluesband og Steinar Albrightsen opplevd han som forrykende medmusikant. Han lager alle tekster og melodier selv. Og å oppleve Krissy "live" er en stor opplevelse. Når "blues boy" entrer et konsertlokale blir det umiddelbart meget trangt foran scenekanten.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lørdag: Tore Nesbakk Bluesband, Woodleg Odd`s og Mulens Portland Combo

Tore Nesbakk Bluesband begynner etter hvert å bli et kjent navn blant musikkinteresserte i Sogn og Fjordane. Bandet hadde vellykka  opptredener både på Glopperock og Bremanger Rockweekend i 2005, på ”Madam Felle” i Bergen i februar og senest på ”Muddy Waters” i  Oslo 1. mai i år. Bandet skal spille på Nesodden (Oslo) 24. juni og på Finnafjorden Bluesfestival lørdag 29. juli.

Dette er et svært ungt band, der hovedvekten av medlemmene er i alderen 18-20 år. Til tross for sin unge alder, har bandet store musikalske kvaliteter. Dette gjør bandet ekstra spennende å følge da bandet er i kontinuerlig utvikling, med nytt repertoar og bandmedlemmer som stadig tar nye steg fremover som musikere og utøvere.

Musikalsk er dette et band i Commitments-stil, dvs. med blåserekke, kor, et solid komp og sist men ikke minst en vokalist og frontfigur med stemmeprakt og utstråling. I tillegg til låter fra Commitments, har de på repertoaret låter av artister som Taj Mahal, Blues Brothers, Freddie King, B.B. King med flere.
Med 10 personer på scenen kan vi garantere swingende rytmer og fullt trøkk!
 

Woodleg Odds er selvsagt på plass igjen i år. De er vårt husband og den røde tråden fra år til år. Bandet fortsetter sin ferd rundt i den store verdenen. Englandsturen ble igjen en stor suksess. Et beskrivende stikkord for en konsert med Woodleg Odd er med andre ord musikalsk variasjon med prestasjoner på høyt internasjonalt nivå!

Dette gir igjen begrepet ”valuta for pengene” en helt ny dimensjon, der både musikalske krumspring og solide doser med humor står i fokus!

Mulens Portland Combo jubilerer i 2006. Jubileumsalbum er på trappene. Mulen er kjent for å ha med seg ulike musikere på scenen. Årets besetning er ikke levert til oss, men vi kommer med oppdatering så snart den foreligger. Men at det blir trøkk og stemning er det ingen tvil om.

Finnafjorden Blues er stolte av å få Rolf Mulen Karlsen og hans musikervenner på scenen. Som innfødt Røykenbøring er det ekstra stas for meg, sier Turid Ski Findebotten, bluesgeneral i Finnafjorden. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Konferansier hele helgen er: Bluesgeneral Geir Hovig
__________________________

Fredag: Nobody’s Business Blues Band, Krissy Matthews: «Blues Boy» og åpen JAM.

__________________________

Lørdag:
Tore Nesbakk Bluesband Woodleg Odd`s
Mulens Portland Combo